30.

Marosvásárhely, Grand Hotel Europa

Az RMDSZ Nőszervezete november 29-30. között tartja tisztújító küldöttgyűlését Marosvásárhelyen

Ez alkalommal szombaton, november 30-án 13 órától a Grand Hotel Europa termében sajtótájékoztatót tart Biró Rozália, a Nőszervezet elnöke, valamint a Nőszervezet újonnan megválasztott ügyvezető elnöke. Ezt megelőző este, november 29-én 20 órától Az élet erőszakos oldala illetve Család és karrier címmel szervezünk panelbeszélgetéseket, ahol Csép Andrea-Éva képviselő beszélget a családon belüli erőszakról Ambrus Izabella parlamenti képviselővel és Cosma István pszichológussal. Ugyanakkor Hegedüs Csilla, az RMDSZ szóvivője Horváth Annát, az RMDSZ ügyvezető alelnökét és Varga-Pál Petri Zsolt vállalkozót kérdezi a család és karrier közötti egyensúly megteremtéséről. Az esemény helyszíne a Grand Hotel étterme. Szeretettel várjuk a sajtó képviselőit!


30.

Kelemen Hunor november 29-30-i programja

Az RMDSZ elnöke pénteken 13 órakor beszédet mond a Farkas utcai református templomban a kolozsvári Apáczai Csere János Elméleti Líceum száz éves fennállásának ünnepségén.

17 órakor a Bánffy-palotában Sabin Ghermannal, Rácz Norberttel és Daniel Daviddal közösen részt vesz az Oszuta Live Kolozsváron című esemény egyik panelbeszélgetésén, amelynek témája a román-magyar együttélés.
Az eseményről további részletek itt: https://www.facebook.com/events/775588986204227/

Kelemen Hunor szombaton 9 órától Marosvásárhelyen, a Grand Hotel konferenciatermében köszönti az RMDSZ Nőszervezetének küldöttgyűlését.